Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Livet är helvetet
som visar bilder
av himmlen.

Vi plågas till domedagen
med dödens lie
flygande över oss
i luften.

Vi försöker hoppa undan,
fly från att bli ägaren till blodet
som droppar
från hans vapen.

Du är bilderna
från himlen.
De som jagar bort det onda
tillfälligt.

Så länge du finns här
slår hans lie
bara gräs.




Fri vers av Skogstroll
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogstroll