Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tomt


Ge mig nåt värt att leva för, nåt värt att dö för

Jag har aldrig varit bra på matte -

finner min logik i andra vrår.

Fann dig aldrig -

du som skulle vara så speciell.

Folk tycks behöva det där

speciella

för att andas,

för att finna ett pirr.

Jag kan se det.


Tänker att det kanske inte hittat mig än.


(Inuti kvider jag)

De är vi och vi är de och jag,

jag e folk.

































































Snälla låt mig inte dö såhär




Fri vers av Cocktail
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 00:58



Bookmark and Share


  freathe
Fantastiskt. I synnerhet den avskilda, sista raden. Gillar vändningen som dikten tar, det gör den både vacker och trovärdig
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail