Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22 dec. kompisar som blir kära som vill blanda in allt o alla.


snälla, låt mig få vara tyst.

jag vill vara glad för din skull
jag vill kunna uppmuntra
och visa glädje
men någoti mig tar emot

dina ögon ler
din kropp är fullständigt hängiven
men ändå känns det fel
jag kan inte känna lyckan

jag vill helst stå utanför
se på och vara passiv
men du vill ha min åsikt
du vill åt mitt innersta

ljuga är det sista jag vill göra
men hur ska jag förmedla känslan
jag kan inte med att knäcka dig

jag är tyst, snäll kan inte du låta mig få vara det
bara ikväll, snälla




Övriga genrer av Karin I
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-12-22 00:22



Bookmark and Share


  bq
En så bekant och sann känsla av osynlighetens mur
Mycket bra!!

och en innerlig bön !!

jag är tyst, snäll kan inte du låta mig få vara det
bara ikväll, snälla
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I