Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte längre jagad


Värme

se inte på mig så
jag har funnit en fristad
äntligen
efter en livstid så finns det för mig
ett hem där trygghet ryms
mat på bordet och en varm famn som
kan ta hand om mig

se inte på mig så
jag har funnit en fristad
äntligen
du borde vara glad för min skull -
jag är inte längre jagad

jag har fått andats ut




Fri vers av Cocktail
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart och naket beskrivet, stor applåd!
2011-05-05

  A-asuka
fint ^^
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail