Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är som en gryta - gjord på ett flertal ingredienser. Grundingredienserna; min barndom, mina bästa vän, min dåvarande frizon, mitt otrygga hem. Jag har även tillsatt lite kryddor som sorg, lycka, frihet, instabilitet etc. Hoppas det smakar!


Barnsben

Kräm och mjölk
i en villa,
full
av kärlek

Mot min vilja;
jag vaggades in.

Din leende mor -
Ett par uppskattande ord.

Jag är en elvaårig tjej
med klump i halsen.


Fäll inga tårar på kinderna, nej!


Syre finns i trädgård liknandes
Edens lustgård.

Skuttar vi runt
och skrattar vi tungt
tills vi


fäller tårar på kinderna;
men det gör inget, nej!


Jag är ju bara med dig.

Solen lyser och vi umgås bara vi;
Du jag och tryggheten.


Det är såhär det känns att vara fri!




Fri vers av Cocktail
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail