Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till p!


Nihilisten

Tystnaden är ett utomordentligt intressant påfund. Varför låter det som det låter, inte? Min övertygelse är väldigt djupt förankrad till visionen om tystnadens möjligheter... Att gå på botten där innebär ett halsband, således nedanför struphuvudet, med lystnadens nyckel.
Vad finns att höra inuti mitt eget huvud som ju är allt som är kvar när ingenting annat gör ljud och är tyst? Eller snarare, vad kan jag få höra till?

Lyssna på: Jag har alltid trott på musik. Det kan vara bra att veta. Men vad är musiken? Fantastisk. Den ultimata flykten. Ut, i från, in i någonting annat. En annan sak jag tror: att jag lever. Drömmen om tystnaden är blott en vision.

Allt är en dröm.




Fri vers av demonstation
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-24 01:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tystnadens historia, är en underfin bok att ligga i kökssoffan och lyssna till
2011-06-23

  Love von Melen
nihilisten är en dröm
2011-05-25

  demonstation
En idiot till vän som inte förstår sig på värdet i världsåskådningen i fråga.
2011-05-24

  dead_prez
Vem fan är P?
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

demonstation
demonstation