Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septral 714, från en dröm på hotellrum i Logrono, före bussfärd mot Barcelona




mot månen med flyg

 

 

 

 




Då flygplanet lyfte mot Månen

som huvudmoment i min oros behandling

kom ett automatiskt sms



Nu har du initierats i jupiterska sällskapet!



Drömmen dock landade långt innan Månen

med en behaglig liten utebliven krasch

höll jag nån i handen fallandes...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP