Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plats för alla

Det finns en plats för alla
det kan vara på andra sidan jorden
eller precis där du är
man måste leta för att hitta
man måste se för att förstå
även fast det är långt bort
kommer du att hitta någon som du kan lita på,
en plats där du kan stå




Bunden vers av amarillo
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-01 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo