Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig bort..

jag glömde, därför förlorade jag
allt du gjort gömdes undan ett tag
jag trodde att allt hade förändrats
men att jag hade fel..
jag trodde att du hade förstått
men du hade bara gömt din gråa del
du förändras aldrig

det värsta jag har gjort
är att jag glömde bort




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 286 gånger
Publicerad 2011-12-30 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo