Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lätta är att drömma

det vore lättare att bara glömma
att allt blev som vanligt och att man fortsatte drömma
men nu är jag här
nu kan jag inte vända
även fast mina känslor är skrämda




Fri vers av amarillo
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo