Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir galen på cirkelformen. Har nämligen börjat upptäcka den överallt i vardagliga livet!


Cirkeln

Jag gråter inatt
stilla tårar faller när jag tänker på

den där ständiga hetsen,
känslan av ett fullspäckat liv
utan tid
att fundera

Jag gråter inatt
tårar stilla faller
när jag tänker på
musiken och
kreativiteten
som jag är

Som är jag

Jag gråter inatt
Tårarna på kinden kliar
när jag tänker på
hur ont det kan göra
att älska

Jag gråter tårar inatt
som fötts djupt inuti mig

Är jagad av
känslan av att vara
otillräcklig, bristfällig, betydelselös

Jag gråter inatt
för tårarna på kinderna påminner mig
om ett annat liv
I ensamheten
Ett liv jag aldrig trodde jag skulle få återse



*



Jag gråter inatt



fäller livets tårar



som smakar salt





Fri vers av Cocktail
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-06-06 01:50



Bookmark and Share


  freathe
Väldigt fint komponerad, jag gillar hur du vänder på och återanvänder orden. Berör djupt!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail