Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista dagen i mitt liv

Om det här var den sista dagen i mitt liv, då skulle jag vara med dig.

Jag skulle ligga med huvudet i din famn och känna mig liten och trygg. Du gör mig trygg.

Och allt det där som gör mig rädd skulle du ta ifrån mig.




Fri vers av Sofie Söderberg
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 21:56



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Måtte Du kunna skriva dessa vackra rader
i många många år till Din kärlek.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Söderberg
Sofie Söderberg