Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionen

Kladdigt utsmetade fingeravtryck på tågets fönsterruta. En blå horisont som ett suddigt streck i ögonvrån. En regndroppe på flykt med vinden, strykandes mot lent glas.
Redo att dunsta, förintas.

Jag andas musik genom öronen och minns illusioner som klistrat sig fast på välbekanta melodier. Det är som en dvala av tankeverksamhet. En tät dimma. Något att rama in sig själv med.

Äppelpaj, akvarell och ensamma nätter.

Att vara ensam är inget nytt. Jag är ensam i tanken. Där ekar det kallt. Nästan som när en höst dödat en sommar. Nästan som verkligheten jag önskar bara vore drömmar.




Fri vers av Sofie Söderberg
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-31 01:26



Bookmark and Share


    LitenSyster
Jag gillar ditt sätt att skriva. Känner igen mig i så mycket.
"Jag andas musik genom öronen och minns illusioner som klistrat sig fast på välbekanta melodier." Helt klockrent.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Söderberg
Sofie Söderberg