Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en början till någonting nytt

Nu är det slut
nu kan vi bara kolla tillbaka på det som varit
alla stunder av lycka
och stunder av sorg
vi har klarat oss igenom det, och nu står vi här
- ett steg närmare den hårda verkligheten

vi står ensamma nu
vi har ingenting att luta oss mot
en hård sanning

det är en början till någonting nytt och skrämmande
vi vet inte vart vi kommer
en början till någonting spännande




Fri vers av amarillo
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo