Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen brydde sig





Jag såg en gång ett hus
stort och nymålat
det fanns liv

år gick
färgen började flagna
ingen gjorde någonting åt det
ingen brydde sig

livet i huset försvann
taket började svikta
men det stod fortfarande kvar
ingen brydde sig

fönsterglas var krossade
regn och snö blåste in
men huset stod fortfarande kvar,
tills någon rev det

någon brydde sig




Fri vers av amarillo
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 21:19



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
till slut brydde sig någon..men synd att det revs istället för att rustas upp.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo