Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gitarr

Jag sitter på en brygga med min gitarr
håller fingrarna på strängarna
det enda som hörs är vågorna mot stenarna
och surr från ängarna


min musik skall stämma in i naturens sång
förstärka skönheten av moder natur
regnets dagar i moll
och solens dagar i dur


jag ska måla en bild utav toner
få alla att förstå
att de regniga, mörka dagarna kan vara ljuvliga ändå


allt har sin egen sång
sin egna melodi
fånga ljudet av det du annars inte hör
för när som helst kan stunden vara förbi





Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 17:22



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härlig dikt, tar mig med på en resa i mina tankar. Nästan så man ser någon sitta med sin gitarr.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo