Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på den osäkra sidan

sträcka mig över bordet, och
nudda dina armar
med persikofjunen

sträcka mig över bordet, och
räkna dina ögonfransar

sträcka mig över bordet, och
slicka bort svettpärlorna
från din överläpp

sträcka mig över bordet, och
skratta mot ditt t-shirtbröst

sträcka mig över bordet, och
dränka mig i din kaffekopp

smärtsamt knivskarpt medveten
om att du alltid, alltid, alltid
kommer vara en aning för långt bort




Fri vers av jimi silver
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-14 01:02



Bookmark and Share


    ordskalv
Så enkelt men så jäkla bra! Applåd!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

jimi silver
jimi silver