Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som man svävar

dina lockar skymmer linsen

och när du sliter sönder
pärlhalsbandet
andas du lätt igen,
äntligen befriad från
fördomar och
smutsen

vassa armbågar
och en för länge sedan mjuknad moral

ikväll, min sköna,
ska vi sprängas med stil




Fri vers av jimi silver
Läst 505 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-16 00:05



Bookmark and Share


    -underground
Sista raden var helt... oj. Det var fint. Fick mig att tänka på det där "men visst exploderade vi fint eller hur". Det var bra. Mycket.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

jimi silver
jimi silver