Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i Augusti

jag höll om dig

jag höll dig hårt

du var så nära

så liten



andetagen blev allt djupare

ett skrik ljöd

jag kände hur du sjönk ihop

en sista gång



jag kunde inget göra

jag sade bara;

det är okej, det är okej

jag ville inte att du skulle känna någon börda



tårarna var oändliga



när jag tänker tillbaks

är tårarna alltid nära

men för allt du tillförde

ska du ha all ära



utan dig

skulle det inte ha funnits någon jag









Fri vers av amarillo
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-15 17:33



Bookmark and Share


  mickech
vackert ch vemodigt!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo