Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap eller kärlek?


Vi går genom staden

Varför

darrade

mina ben

vid

din

åsyn?


Varför

vill jag

att

du

ska

hålla

om mig

hårt?


Varför ska allt vara så svårt?!




Fri vers av Cocktail
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fråga ställer du,en fråga som kanske är viktigare än många tror!
Kärlek och vänskap är nog inte alltid på samma sida myntet!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail