Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora inte det som du en gång var

Att vi tar allting för givet och inte ser
likgiltighet
det största hotet för oss

vi är vana vid världen
men världen kommer aldrig att bli van vid oss
den förändras

små barn som ser allt för första gången
allting är nytt
så fantastiskt

ta ett steg ut och se
vad livet har att ge
som små barn
för imorgon kanske det inte är kvar


förlora aldrig nyfikenheten, förlora aldrig barnet inuti dig
om du gör det
kommer vi aldrig att förstå
vi kommer inte att få veta mer




Fri vers av amarillo
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo