Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill veta mer

Att stå och veta allt
men att orden kom från en annan mun
gör mig förvirrad, gör mig stum
varför kan du inte berätta för mig?
även om jag har hört det förut
vill jag höra det igen
från dig
min vän

varför litar du inte på mig?
vad gör jag som är fel?
säg sanningen
jag vill bättra mig
jag vill veta mer




Fri vers av amarillo
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-06-21 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo