Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIK

Toner

Noter

MUSIK

beskriver en känsla 1000 gånger mer
än enbart ord
men mycket jobb ligger bakom,
det blir inte bara serverat som på ett dukat bord
om man träffar rätt
blir man aldrig mätt
om man träffar fel
är det bara att lägga i en annan växel




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-06-21 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo