Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet


Havet är respekt
därifrån kom livet
så mycket är oupptäckt

havet är vackert
så gnistrande blå
men från en liten vind kan en storm uppstå

det liv havet en gång gav
kan den en gång återta




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo