Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven juni/juli 2011.




Temporära känslor

Mina lyckotillfällen
är som rökringar 

perfekta

i mindre än en sekund
innan de försvinner

upplösta i vinden


Mina orostankar
sprids

som ringar på vattnet

en, till
två, till
fyra, tills de också

sköljs undan

försvinner
lika lätt

som ett andetag




Fri vers av Faktiskt
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt