Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om J II


Du besatt rollen som livstidsvän
i det manus jag skrivit om min framtid

Du skulle se konserter
med band vi båda tycker om
Du skulle skratta och le
på det vis som bara är ditt
Du skulle fortsätta berätta
anekdoter om allt och inget
Du skulle vara med
den dag jag slår mig ner
Du skulle träffa mina barn

Du skulle finnas kvar.

Men du valde dörren ut ur mitt liv och ditt eget
och jag vet inte varför






Fri vers av Faktiskt
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt