Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse i luften

Döda ögon i ett huvud utan sömn
stirrar ut i det bleka kalla morgonljuset
Himlen är grå,
bara en nyans av mörker

En färglös värld,
ett liv i visuell tystnad

Oföränderlig, frusen
ett fotografi

 

Tystnaden bryts

 

Ljudet av fladdrande svarta vingar
små steg på det gröna fönsterbläcket
Ett sändebud med gul näbb,
hopp om förändring

 

Filmen börjar rulla

 




Fri vers av Faktiskt
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt