Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag regnar det mycket. Därför blev det en sådan här dikt.




Hällregn

Dina ord är som kalla droppar som
går rakt igenom min tröja inpå
min sköra hud och in i mitt varma sinne

Du fryser ner mig

Jag och mina egna ord drunknar
i ditt hällregn som
med sin kraft avskärmar
alla ljud och krossar
de som kämpar sig ut

Här kommer ännu en skur
Och jag har inget paraply




Fri vers av Faktiskt
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-02 21:36



Bookmark and Share


  M-Lyn
Så bra du beskriver känslorna pga av vädret Kanon !
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt