Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden tar aldrig slut

ord är så mycket mer än bara ord
de blir någonting mer när man säger dem
inte alls som om du läser dem på ett bord

ord är något som kan riva djupt
någonting som kan få dig sväva på moln
någonting som kan göra att ditt liv aldrig blir som förut

ord tar aldrig slut
de finns alltid inombords
men ibland hittar de inte ut




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo