Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer alltid tillbaks

Du
kastar iväg en Boomerang
jag ser den inte på ett tag
kanske flög den runt jorden
kanske slets flisor loss
kanske föll de över världen
blev utdelade
vem som helst
kan ta reda på ursprunget
från vart de kom

kanske var det någon annan
som stoppade den
kände på utsidan
skickade den vidare

en Boomerang är pålitlig
den kommer alltid tillbaks

det kunde likaväl ha varit mitt Hjärta
som Du kastade iväg




Fri vers av amarillo
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-08 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo