Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du en sak?


När Du sover
brukar jag ligga och titta på Dig


Ibland andas jag
i samma takt
som Du


Då känns det
som Vi
blir ett




Fri vers av StinusFinus
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-11 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus