Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind Döv Stum


Du bländade mig
med Din karma

Du stal min hörsel
med Dina välsmakande ord

Du kvävde mitt tal
med Dina läppar























Du har alltid haft konsten att förgöra mitt skydd






















Jag älskar Dig för det




Fri vers av StinusFinus
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-03 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus