Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaks

Tusen mil från här var jag ensam i en annan värld

jag sydde mig en ny ryggsäck och vandrade iväg

varje dag var fylld av spänning och jag såg mer för varje steg

livet var mitt och allt kändes som en ny funnen lek

livet handlade om så mycket mer än rutiner

på vägen jag vandrade fanns inga riktlinjer

det fanns ingen som dömde

det fanns ingen som var den bortglömde

det fanns inga mål som jag inte kunde nå

ingenting jag inte kunde få

allting räckte till

jag önskade att sommaren kunde stått still



till den platsen vill jag åka igen

i världen jag var i för länge se´n




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-01 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo