Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stund av lycka

ovanför lös stjärnorna
vi simmade ut i vattnet
det var varmare än luften vi andades
natten var svart
vi levde i stunden
på ett ställe där vi hörde hemma
vi hoppade från bryggan
fast vi inget kunde se
jag kunde inget annat än le
men det tog slut för fort
det var så mycket mer vi kunde ha gjort






Fri vers av amarillo
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-01 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo