Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskningar

jag önskar jag kunde visa allt som jag har gömt
livet bakom muren

jag önskar att jag vågade visa vad jag skrivit
de händelser som verkligen rivit

jag önskar att jag vågade visa det djupa
det djupa som jag bara skriver

jag önskar att vågar
jag önskar att det inte kommer att gå i bågar

jag önskar att jag inte behövde önska




Fri vers av amarillo
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo