Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en svävande stjärna

den känslan
att jag svävar ut i rymden
där jag aldrig varit
håller mig skakig
varje dag
varje natt
jag vet inte vart jag är på väg
jag är på väg mot något nytt
jag vill ha fötterna på jorden
jag vill stå kvar
men jag vill också veta
vart rymdens kittlande atmosfär
ska ta mig




Fri vers av amarillo
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-08 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo