Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör mitt bästa

den stressade och målmedvetna
det är jag
jag gör mitt bästa varje dag
mer kan jag inte göra

men när allt kommer på varann
kan jag inte skilja på det
jag vet inte vad jag vet
jag vet inte vad jag inte vet

men jag är den målmedvetna
jag ger inte upp
men ibland tar det stopp
i hjärnans tänkande lopp

ibland vill jag bara skita i allt
men något inom mig säger att jag inte kan göra det
jag vill bara lägga mig ner
så att jag inte ser
men rösten finns kvar

jag försöker göra mitt bästa varje dag
det är något jag alltid gjort
det är nu det gäller
men allt går så fort




Bunden vers (Rim) av amarillo
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo