Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsvärme

du andas
andas mer eller mindre
Iskristaller i min nacke

jag andas
andas mer eller mindre
glödande kol i din nacke

Kylan i ditt inre
Värmen inom mig
i omfamningen blir vi trettiosju grader med celcius




Fri vers av Mandsi
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-01-09 02:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hoppsan, där fick du till det. Här känner jag av det mötet i hela kroppen. Skitbra.
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi