Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot stjärnorna

Bortom vår horisont finns tomrum som sträcker sig mer än långt. Små partiklar här och där men ingenting som man märker av. Lång därborta finns små ljus, man ser dem nästan inte. Det är som om de sitter ihop i en klump men när jag kommer närmare ser jag deras mellanrum. Det är mot stjärnorna jag siktar men vilken ska jag ta? Det finns så oändligt många och jag har ingen tid kvar.




Fri vers av amarillo
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-09-17 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo