Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilar

ibland när jag ser dig är det bara som en vän
ibland kommer en annan känsla som jag inte känner igen
ibland önskar jag att jag inte kunde se den
ibland önskar jag att du känner samma sak; den där fjärilen




Fri vers av amarillo
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-24 00:11



Bookmark and Share


  A. J. Nader
Du skildrar en för många välbekant känsla väldigt väl och för det är du värd många applåder. Jag bokmärker genast den här texten! :)
2011-09-24

    RD_
Åh, som jag känner igen mig i denna! Önskar att man kunde applådera x 2.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo