Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel?

Jag vill inte spela

några spel

Men är jag mig själv

känns det som om jag är


fel


Hur är man det?


Jag tycker ni är fega

som

inte vågar

bara vara;


bara

leva




Fri vers av Cocktail
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocktail
Cocktail