Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mur kommer inte bära

du låter ingen se, men du ser igenom saltvatten
du låter ingen röra, för då kommer inte muren bära
det lilla växer
när det har växt sig tillräckligt stort,
kommer inte ens de starkaste pelare att bära
du kommer falla, men jag kommer stå där
jag ska fånga dig
jag ska vara ditt skyddsnät




Fri vers av amarillo
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 20:22



Bookmark and Share


  Robin V
Jättebra :)
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo