Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita lakan


Du sneglar
genom dina glasögon,
vågar inte se
verkligheten
och du skakar
tyst

Och nu sjunker
solen
bakom trädgrenarna
och det vita lakanet
dras över
ditt ansikte




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-01-10 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom