Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet bort


Du faller likt en sten
genom mörka tunnlar
djupare
tystare
kallare


En evighet bort
i ett hav
av skrikande dödsryckningar
där finner du
spillrorna,
resterna av det
som en gång
var du




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-01-10 13:35



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Strålande!
Dramatik och flyt!
Välkomponerad svenska.
Komprimerad men innehåller ändå så mycket. (Bra!)
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom