Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den osynliga lagen

Jag bröt mot den osynliga lagen som finns mellan oss
men det vet du inte än
jag kan inte ångra något jag gjorde
när jag ser tillbaks är jag i extas
jag kände mig så fri
jag vill göra det en gång till
och snart är det dags igen
snart kommer den förbjudna dagen
jag kommer bryta mot lagen
men det är ett liv, en chans
mitt liv, min chans
jag kommer stå där med huvudet i ett högre universum
kanske du kommer få veta då
men tills dess
kommer jag ha ett liv i sekretess




Fri vers av amarillo
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo