Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föder mitt eget hav

min blick fryser till is
ett försök att hindra det kommande
att hindra det förflutna
ett minne jag ej längre vill kännas vid

tyngden i mitt huvud
en tanke i dimman
jag önskar dimman vore tätare
viljan att gå vidare

det är inte nog
det tog inte slut där
blockera - blockera
dimma, jag önskar du vore tätare

det abstrakta tar med ens över det konkreta
min verklighet faller i spillror
jag är omgiven av ett hav
ett hav av misslyckande

jag föder konstant dess vågor
med ett minne jag ej längre vill kännas vid
blockera - blockera
min blick fryser till is




Övriga genrer av Elin Abrahamsson
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-10-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson