Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Du pryder min kropp med dessa vackra utsmyckningar
Du färglägger mina ben och armar i dina tre färger

Rött
Blått
Lila

Du får min stämma att forma sanningens ljud
Desperata rop och flämtande andetag

Mina tankar blir diffusa av de ord som pryder dina läppar
Är du endast en docka i min teaterföreställning?
Jag styr dig? Jag älskar dig!

De demoner som styr oss
Jag hör ingen samklang
Kanske vi sjunger olika stämmor?
Sjunger vi ens samma sång?

Jag må ej vara älskad,
Men jag älskar...




Fri vers av Elin Abrahamsson
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson