Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du får mig att känna mig hel.

Vill ha dig hos mig vartenda stund som finns!

Ditt leende, dina ögon som alltid fängslar mig, din silkeslena hud... ÅÅh!

Känner en berusning fara runt runt i mitt huvud varje gång jag ser dig komma mot mig. Gud, denna berusning e då mycket bättre än en fylla!

Tusen gånger mycket bättre!

Sötsaken, tycker om dig!




Fri vers av Steffy
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-11 08:18



Bookmark and Share


  invisibleangel_
söt söt ;)
2006-01-15

  jaSc
sötnos! gulligaste dikten, tycker om dig också! ;)
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy