Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans känsla.

Ställer mig mitt ute på en stor grön äng, helt vitklädd.

Barfota, känner den mjuka sommargräset under mina

Fötter.

Blundar,

Känner hur min kropp blir lättare och

Lättare.

Fötterna lämnar marken, ser

Molnen närma sig.

Sätter mig på ett

Moln.

Känner solstrålarna så varmt smeka mitt

Ansikte.

Ser dig

Där långt borta, så vacker.

Ser

Dina vingslag bre sig ut i luften ju närmare mig du kommer.

Min sötsak

Mej tycka om dej väldigt mycket!

Hjärta <3




Fri vers av Steffy
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-02-02 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffy
Steffy