Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det va ett tag sen


därför




för du är den jag alltid velat bli
och du har varit den jag alltid velat vara
för jag tror faktiskt att
jag måste ha dig för att överleva
och det är inte jag som bestämmer
över mina känslor
det är faktiskt du
du du

du

för när du ser ut sådär
och rör dig sådär som du gör
och klär dig i kläder som får mina inre organ
att skjuta sig ut ur kroppen
och binda fast dig
hårt
så jag i alla fall kan få se på dig
i hela mitt liv
och veta att
du stannar där








då är det faktiskt ditt fel alltihopa




Fri vers av Flogging Elly
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-01-11 19:49



Bookmark and Share


    Tow doll
bra, jag tycker den var fin, men även aggresiv, vem handlar den om? den jag tror den handlat om?
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly